Karriere

Vil du ha en trygg arbeidsplass med fantastiske karrieremuligheter?

I Therma tilbyr vi spennende stillinger med varierte arbeidsoppgaver i et positivt, faglig og godt arbeidsmiljø.

Ingen ledige stillinger? Send gjerne en åpen søknad. Vi er alltid interessert i nye dyktige kollegaer!

Sjekk et av våre spennende prosjekter

Hils på noen av våre hyggelige kollegaer!


Jørgen Eckroll

Prosjektingeniør

Jørgen Eckroll startet som prosjektingeniør hos oss i Therma Industri AS i 2017.

I oppstartsfasen fikk han delta som prosjektassistent på mange ulike prosjekter, som gav god innsikt i hverdagen til våre erfarne prosjektingeniører.

Ulike arbeidsoppgaver har bestått av alt fra befaringer på utvalgte anlegg, til tegning og revisjon av nye og gamle rørskjema i AutoCad og utvikling av nye beregningsmetoder for prosjektene våre.

«Som nyutdannet ingeniør i Therma Industri, har jeg fått en unik mulighet til å jobbe på tvers av mange fagdisipliner fra og med dag én. I Therma står det faglige miljøet veldig sterkt og jeg føler meg heldig som får jobbe med så flinke folk

«Siden oppstarten har jeg allerede fått prøve meg som prosjektleder flere ganger, som innebærer mye ansvar og selvstendig arbeid. Til tross for at man til tider kan oppleve at man er ute på dypt vann i arbeidsoppgavene, er det alltid noen å spørre om råd og veiledning hvis en sitter fast


Sofia Garaizar

Prosjektingeniør

Sofia Garaizar er opprinnelig spansk, hvor hun har tatt størsteparten av utdannelsen sin. Hun ble ferdig med masteroppgaven sin ved NTNU i juni 2021 og startet som nyutdannet prosjektingeniør hos oss i Therma Industri sommeren 2021 sammen med to andre nyutdannede ingeniører.

I begynnelsen fikk hun opplæring i forskjellige områder som 3D-tegning, beregninger og prosjekteringsrutiner og i høsten 2021 fikk hun sitt første prosjekt.

I dag sitter hun på kontoret i Trondheim og er ansvarlig for flere prosjekter i avdeling Nord.

«Da jeg var ferdig med mastergraden min, ville jeg finne en arbeidsplass hvor jeg kunne lære mye fra andre dyktige ingeniører og teknikere. Etter de teoretiske studiene ønsket jeg å få mer praktisk ingeniørerfaring.

I dag har jeg en veldig variert og spennende jobb, med oppgaver i hele prosjekteringsfasen. Det jeg liker best i jobben er å ha friheten til å håndtere prosjektene fra salgsfasen til leveranse, og muligheten til å utvikle meg i områdene jeg selv synes er mest interessante. Jeg har for eksempel bidratt i flere tilbud med tegninger og termiske beregninger, samt mekaniske beregninger for strukturer


Sindre Olsen

Salgsingeniør

Sindre Olsen startet som montasjeleder hos oss i Therma Industri AS i 2013. Han fikk hjelp og opplæring fra flere dyktige medarbeidere, og var selvstendig montasjeleder fra vinteren 2014.

I perioden 2014 til 2016 gikk Sindre på Fagskolen i Trondheim, og han jobber i dag som servicekoordinator for Therma. I denne stillingen får han utfordret seg på både kundekontakt, koordinering av montasjeledere, kuldeteknikk og mye mer.

«Som servicekoordinator i Therma har jeg en allsidig jobb som inneholder alt fra tilbudsgivning, små prosjektgjennomføringen, kundeoppfølging, samt koordinering og support til våre egne montasjeledere. Samholdet i Therma er meget bra, og vi har medarbeidere i alle aldre, noe som gjør at vi har god erfaring og kompetanse innenfor det meste av industriell kuldeteknikk