Therma Industri og Francks Kylindustri styrker sin aktivitet på Vestlandet gjennom sammenslåingen med Florø Kjøleservice

PRESSEMELDING Florø/Oslo, 25 juni 2023 Therma Industri og Francks forsterker sin posisjon på Vestlandet gjennom oppkjøpet av Florø Kjøleservice. Florø Kjøleservice er en service og kjøleentreprenør etablert i 1987 med kontorer i Eikefjorden. De nåværende eierne vil fortsette med driften og ha en betydelig eierandel i konsernet. “Det er gledelig at Florø Kjøleservice har valgt […]

PRESSEMELDING

Florø/Oslo, 25 juni 2023

Therma Industri og Francks forsterker sin posisjon på Vestlandet gjennom oppkjøpet av Florø Kjøleservice. Florø Kjøleservice er en service og kjøleentreprenør etablert i 1987 med kontorer i Eikefjorden. De nåværende eierne vil fortsette med driften og ha en betydelig eierandel i konsernet.

“Det er gledelig at Florø Kjøleservice har valgt å bli en del av Therma Industri. Gjennom mange år, har de vist evne til å yte service og leveranser av høy kvalitet ovenfor sine kunder; spesielt innenfor aquakultur og marine. Oppkjøpet forsterker vår tilstedeværelse for våre kunder på Vestlandet og kompletterer vår eksisterende virksomhet i området. Vi ønsker dem velkommen på laget og vår fortsatte vekst i Norge “, sier Per Christian Sandved, Adm dir. i Therma Industri.

«Vi har sett fram til denne dagen kor vi blir ein del av Therma Industri og Francks. Det å bli en del av eit svært kompetent og faglig dyktig miljø skaper nye vekst mulegheiter for Florø Kjøleservice AS og gjer oss mulegheit til å auke vårt lokale fotavtrykk i Florø området ilag med Therma Industri. Den erfaringa selskapa har til saman innanfor framtidsretta kjøle og varmepumpe løysingar gjere at vi kan utvide vårt tilbud av energieffektive løysingar samt ta på oss større jobber enn før, dette kjem kundane våre til gode”, sier Benjamin Tonheim og Ketil Valvik, eierne av Florø Kjøleservice.


Francks Kylindustri med sitt datterselskap Therma Industri er den ledende Nordiske leverandøren av industriell og kommersiell kjøling med over 45+ kontorer og ~600 ansatte både i Sverige, Norge og Danmark.

For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.francksref.com eller kontakt:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Amplio Private Equity
+46 70 229 11 85, planting@amplio.se

Per Christian Sandved, Adm.dir., Therma Industri AS
 +47 92 81 16 03, perchristian.sandved@therma.no