Therma Industri sikrer leveranse av kuldeanlegg og ismaskiner til Nova Sea

Therma Industri, som en ledende leverandør av kuldetekniske løsninger, er glade for å meddele at vi har sikret kontrakten for leveranse av kuldeanlegg og ismaskiner til Nova Sea sitt nye lakseslakteri på Lovund. Kontrakten med underleveransene har en verdi på 30-40 millioner kroner. Nova Sea har ambisiøse planer om å etablere et toppmoderne lakseslakteri som […]

Therma Industri, som en ledende leverandør av kuldetekniske løsninger, er glade for å meddele at vi har sikret kontrakten for leveranse av kuldeanlegg og ismaskiner til Nova Sea sitt nye lakseslakteri på Lovund. Kontrakten med underleveransene har en verdi på 30-40 millioner kroner.

Nova Sea har ambisiøse planer om å etablere et toppmoderne lakseslakteri som vil benytte seg av den nyeste tilgjengelige teknologien. Dette initiativet markerer et betydelig skritt fremover for Nova Sea og bransjen som helhet i å oppnå de høyeste standardene for kvalitet og bærekraft innen lakseproduksjon.

Therma Industri er stolte av å ha blitt valgt som leverandør til dette prestisjeprosjektet. Den nylig signerte avtalen bekrefter det sterke partnerskapet mellom Nova Sea og Therma Industri.

Yngve Iversen, Regionsleder i Therma Industri, uttaler: «Vi er svært fornøyde med den tilliten Nova Sea har vist oss, og vi ser frem til å starte arbeidet. Samarbeidet med Nova Sea har vært preget av en positiv prosess der vi sammen har funnet løsninger som vil sikre et driftssikkert system med naturlige kuldemedier og optimalisert energiforbruk».

«Jeg er svært tilfreds med prosessen og diskusjonene vi har hatt underveis. Vår erfaring med Therma Industri fra tidligere prosjekter og samarbeid, gir oss tillit til at vi får de beste kuldetekniske løsningene», sier Espen Gleinsvåg, prosjektleder for bygging av ny fabrikk hos Nova Sea AS. «Vi ser virkelig frem til at det nye slakteriet er på plass. Det vil gi enda bedre arbeidsforhold for arbeiderne våre samt sikre enda bedre fiskevelferd for fisken vår».   

Therma Industri planlegger å starte montasjen av systemene i 2025, og ser frem til å styrke sitt engasjement for innovasjon og kvalitet gjennom videre samarbeid med Nova Sea.