Therma Industri og Francks Kylindustri styrker sin aktivitet på Vestlandet gjennom sammenslåingen med Bergen Kuldeteknikk

Therma Industri og Francks forsterker sin posisjon på Vestlandet gjennom oppkjøpet av Bergen Kuldeteknikk. Bergen Kuldeteknikk er en service og kjøleentreprenør etablert i 2009 som styrker kapasiteten i Bergen og omegn for konsernet.

PRESSEMELDING

Bergen/Oslo, 19 juni 2023

Therma Industri og Francks forsterker sin posisjon på Vestlandet gjennom oppkjøpet av Bergen Kuldeteknikk. Bergen Kuldeteknikk er en service og kjøleentreprenør etablert i 2009 som styrker kapasiteten i Bergen og omegn for konsernet. De nåværende eierne vil fortsette med driften og ha en betydelig eierandel i konsernet.

“Det er gledelig at Bergen Kuldeteknikk har valgt å bli en del av Therma Industri. Bergen Kuldeteknikk har vist gjennom mange år, evne til å yte service og leveranser av høy kvalitet ovenfor sine kunder; spesielt innenfor klima og komfort kjøling. Oppkjøpet forsterker vår tilstedeværelse på Vestlandet og kompletterer vår eksisterende virksomhet i Bergen og omegn. Vi ønsker dem velkommen på laget og vår fortsatte vekst i Norge “, sier Per Christian Sandved, Adm dir. i Therma Industri.

«Vi har sett frem til denne dagen hvor vi blir en del av Therma Industri og Francks. Å bli en del av et svært kompetent og faglig dyktig miljø skaper nye vekst muligheter for Bergen Kuldeteknikk og gir oss mulighet til å øke vårt lokale fotavtrykk i Bergens området, sammen med Therma Bergen og Invent. Den erfaring selskapene har til sammen innenfor fremtidsrettede kjøle- og varmepumpeløsninger gjør at vi kan utvide tilbudet vårt av energieffektive løsninger som skaper økt kundeverdi”, sier Christer Stålhem, daglig leder i Bergen Kuldeteknikk.

Francks Kylindustri med sitt datterselskap Therma Industri er den ledende Nordiske leverandøren av industriell og kommersiell kjøling med over 40+ kontorer og ~500 ansatte både i Norge og Sverige.

For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.francksref.com eller kontakt:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB
+46 70 229 11 85, planting@segulah.se

Per Christian Sandved, Adm.dir., Therma Industri AS
 +47 92 81 16 03, perchristian.sandved@therma.no