Therma Industri og Francks kjøper Haugaland Kjøleservice

Therma Industri og Francks Kylindustri fortsetter sin ekspansjon i Norge gjennom sammenslåingen med Haugaland Kjøleservice.

PRESSEMELDING
Oslo/Ølen, 16 januar 2023

Therma Industri og Francks forsterker sin posisjon på Vestlandet gjennom oppkjøpet av Haugaland Kjøleservice. Haugaland Kjøleservice som ble etablert i 1994, og dermed har lang fartstid innenfor kjølebransjen, har hatt et spesielt fokus på prosjektleveranser og service innenfor kommersiell kjøling på Haugalandet; i tillegg til å levere ulike typer kjøleprosjekt og servicer for kundene langs kysten i vest. De tidligere eierne vil fortsette i sine roller og ha en eierandel i konsernet.

“Haugaland Kjøleservice har opparbeidet seg et svært godt rykte hos kundene sine over veldig mange år, som vi ønsker å styrke ytterligere gjennom vår kompetanse innenfor ulike typer kjøletekniske løsninger. Det er en god nyhet for Haugalandet at vi sammen med Haugaland Kjøleservice og våre lokasjoner i Stavanger og Bergen nå kan tilby dette, samtidig som Haugaland Kjøleservice styrker vår kommersielle virksomhet. Sammen gir dette regionen en fremtidsrettet og pålitelig samarbeidspartner som er seriøs, langsiktig og forutsigbar “, sier Per Christian Sandved, adm.direktør i Therma Industri.


«Me ser fram mot å bli en del av Francks og Therma for å kunne dra fordel av å bli en del av et større kompetansemiljø innen kjøleteknikk. Ekspertisen me saman representerer vil styrkje kundeverdien me skapar og tilbyr i Haugalandsregionen framover. Dette vil underbygge en region og kunder som ønsker å være i framkant av utviklingen på bærekraftige og energieffektive løysninger i ein veksandende region”, seier Henning Haugland, daglig leiar i Haugaland Kjøleservice.

Francks Kylindustri med sitt datterselskap Therma Industri er den ledende Nordiske leverandøren av industriell og kommersiell kjøling med over 40 kontorer både i Norge og Sverige.

For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.francksref.com eller kontakt:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB +46 70 229 11 85, planting@segulah.se

Per Christian Sandved, Adm.dir., Therma Industri AS +47 92 81 16 03, perchristian.sandved@therma.no